YOZGAT / AYDINCIK - Baydiğin İmam-Hatip Ortaokulu

Mevlid-i Nebî Haftası Kutlandı…

Okulumuz DKAB öğretmenleri Furkan GÜLLÜ ve Büşra DEMİRTAŞ'ın katkılarıyla hazırlanan bilgi yarışmasından şiirlere,ilahilere uzanan Mevlid Kandili kutlama programı büyük beğeni topladı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından öğrencimiz Berkay BÜYÜKBAŞ'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından ilahilerin okunduğu ve bilgi yarışması için her sınıf düzeyinden oluşturulan gruplar arasında kıyasıya bir bilgi yarışı başladı. Öğrencilerin rekabetle Peygamber efendimiz ile ilgili soruları yanıtladığı ve sonunda 8/A sınıfından Yunus Emre KILIÇARSLAN, Elif Nur YILDIRIM ve Rukiye ŞAHİN'in 115 puanla galip geldiği yarışma ile devam etti.Bilgi yarışmasının galibi öğrencilerimiz ödüllerini okul müdürü İbrahim KILIÇARSLAN'ın elinden aldı. Şiirler,koro ve ilahilerin olduğu programın hazırlanmasından katkısı olan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

03-10-2023

Yayın: 03.10.2023 - Güncelleme: 07.12.2023 22:05 - Görüntülenme: 89