YOZGAT / AYDINCIK - Baydiğin İmam-Hatip Ortaokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA TÖRENİ

Okullarımızın ortak olarak hazırlamış oldukları 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI kutlama töreni Baydiğin kasabası top sahasında coşkuyla kutlandı.23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI 104 yıldır çocukların en güzel hediyesi bilinciyle kutlanmaktadır.Okullarımız da bu bilinçle  büyük bir özenle hazırlanan gösteriler törene damga vururken okul yarışmaları bölümü de heyecanla izlendi.Programa Baydiğin Beldesi Belediye Başkanı Sayın İmdat CEYLAN, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve coşkulu anne-babalar ile değerli öğrencilerimiz büyük bir katılım sağladı.Programda şiirler, gösteriler ve geleneksel çocuk yarışları düzenlendi.Program halaylar eşliğinde son buldu.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 06.05.2024 - Güncelleme: 06.05.2024 23:09 - Görüntülenme: 39